Arkkitehtisuunnittelu

Perinteikäs arkkitehtitoimisto

Arkkitehtisuunnittelu lähtee realistisista tavoitteista ja tarpeista. Huolellinen valmistelu tilaajan ja käyttäjän kanssa luo pohjan luottamukselliseen suunnitteluun. Toisen sukupolven kokemuksemme erilaisista hankkeista antaa laajan näköalan hyviin rakentamisen ratkaisuihin kaikkien eduksi.

Kunnioittava ja yhteistyöhaluinen arkkitehtisuunnittelu on ratkaisu rakentamisen laadukkaaseen lopputulokseen aina, kun peruskorjaus- tai uudisrakennusprojekti tarvitsee pää- ja arkkitehtisuunnittelijaa. Teemme myös hankesuunnittelua tilaajan tarpeet huomioiden.

Toimistossamme työskentelee arkkitehtejä, insinöörejä, rakennusarkkitehtejä ja rakennuspiirtäjiä. Olemme ammattilaisia erikokoisten hankkeiden ja projektien suunnittelijoina ja tietomallintajina.

Tietomallinnusohjelmamme on Revit Architecture, mutta käytössämme on edelleen piirto-ohjelmana AutoCAD ja ARK-sovellus. Tietomallinnus onnistuu tarvittaessa myös ArchiCAD-ympäristössä.

imgbig

Uudistuvat, nykyaikaiset palvelut

Palveluumme kuuluu myös kiinteistöjen ja rakennusprojektien managerointi, tietomallikoordinointi ja dokumentointipalvelut. Näemme, että hankkeiden ohjauksen erilaisille työvälineille on kasvava tarve. Laajan yhteistyökumppaniverkoston avulla pystymme varmistamaan kattavat palvelut koko Suomen alueella.

Rakennukset

Tutustu referensseihin

Esittelemme suunnitelmiamme kuvin ja kohdetiedoin. Mukana on asuinrakennuksia, julkisia rakennuksia, liike- ja toimistorakennuksia, maankäytön suunnitelmia, oppilaitoksia ja päiväkoteja sekä arkkitehtuuriperinnettä. Tarkemmat referenssitiedot toimitamme erikseen pyydettäessä.

imgbig

Ota yhteyttä

Jonas Sillman
jonas.sillman@sillman.com
p. 050 596 3224